viernes, 29 de abril de 2016

"Elogi del silenci"

Monteverdi - L'Orfeo                       Corelli - Concerto in D Major Op.6 nº4   
Amb mirada àcida, Manuel Baixauli dissecciona el seu entorn, identifica el que és genuí i ho fa valer en una societat que corre massa. Aquest recull d’articles ofereix una selecció del millor Baixauli, que, amb profund sentit estètic, interpel·la el lector perquè es capbussi amb ell en l’art i l’escriptura que més l’emocionen. Una ruta amb parada en noms com Dostoievski, Melville, Dreyer, Stravinski, Pla o Fuster, en els records d’infantesa o en la més inadvertida quotidianitat.


domingo, 24 de abril de 2016

2016, un año trágico para la historia de la música

El icono de la música Prince - considerado como uno de los más grandes artistas de todos los tiempos - fue encontrado sin vida en su casa de Minnesota. Antes de Prince, los aficionado a la música perdieron a otro grande: David Bowie. Este 2016 será recordado como uno de los años más tristes de la historia de la música. Basta con mirar a quiénes hemos perdido en apenas unos pocos meses.

                     David Bowie                                        Prince

viernes, 15 de abril de 2016

Quartega's Brass "WE WILL POP YOU" ACTUA A LA CLOENDA DE LA 2a AVALUACIÓ DE L'IES LA SENIA

LLOC: AUDITORI DE PAIPORTA - DIA: dijous 14 d'Abril de 2016

Per al Curs 2015/16 "Quartega's Brass" amplia la seua fomació, incorporant la bateria, ja que ha preparat un espectacle "We will Pop you" en el que la Música Pop i Rock de la 2a meitat del s.XX es la protagonista. Grups com The Beatles, ABBA, QUEEN, AC/DC, Bon Jovi i Europe es barrejen amb solistes mítics de la talla de Frank Sinatra, Renato Carossone, Elvis Presley i Michael Jackson. L'audició didàctica ha anta exemplificada amb una projecció d'imatges que l'alumnat de 4t d'ESO de l'IES La Sénia de Paiporta ha realitzat a classe per acompanyar els fragments interpretats pel grup, fent un recorregut cronològic i al mateix temps donar unes petites pinzellades històriques i anecdòtiques per fer el concert més interactiu. L'alumnat tindrà així un altre punt de vista davant l'audició activa.