sábado, 26 de agosto de 2017

"The Cavern Club" i "Liverpool Philharmonic"

El club més famós del món,"The Cavern Club". És un club de Rock and Roll de Liverpool, Anglaterra. Va obrir les portes el 16 de gener de 1957, i allà va ser on "The Beatles" van realitzar la seva primera actuació el 9 de febrer de 1961.
El "Saló Filharmònic de Liverpool" és un edifici catalogat d'estil Art Decó situat a la famosa avinguda Hope Street de Liverpool. El 1840, un grup d'amants de la música de Liverpool va fundar "The Royal Liverpool Philharmonic". És una de les societats de concerts més antigues del món amb la guardonada "Orquestra Filharmònica Reial de Liverpool", juntament amb els seus conjunts i sèries de concerts associades
L'Orquestra amb el seu Director de Rússia, Vasily Petrenko, que acull concerts a Liverpool, a tot el Regne Unit i arreu del món. Però els 60 concerts orquestrals a l'any no són tots els que tenen lloc a 'The Phil'. Una àmplia gamma de música clàssica, contemporània i d'arrels, rock, pop i folk, una increïble experiència cinematogràfica única i una línea de comèdia stand-up també porten a l'escenari. L'any 2015, es va completar una reforma, afegint un nou espai més íntim, "Music Room". La sala de música acull una gran varietat de concerts i esdeveniments, complementant el programa principal de Hall. L'espai està dissenyat per permetre que el públic s'acosti a la música.