sábado, 25 de noviembre de 2017

25N DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

"Francament, el convenciment d"un món sense  violència de gènere ha portat: la coordinació, la perseverança, la voluntat, el treball en equip, la implicació, les ganes, la il.lusio, l"enteniment entre pobles i persones i la MÚSICA... Gràcies a tots i totes els que ho heu fet possible. Hui, tota una lliçó". Oro Azorín (Alcaldessa de Favara).
"Ha sigut espectacular!! .Un plaer per a tots els qui estimem la Música haver compartit estos moments amb tots els companys i companyes de les corals de la Valldigna i la Ribera i mes encara per a posar el punt final a esta jornada  contra la violencia de genere.Gracies als impulsors i organitzadors. Paco Boscà (Coral Marinyen de Tavernes de la Valldigna).

"Bó companys/es. Ha segut un plaer coneixer-vos i treballar amb vosaltres. Vos desitge que seguiu endavant junts amb força i il.lussió "treballant x la igualtat". Àngel Rabasa (Coordinador de les Corals a l'acte unitari).

"Ha sido una noche especial llena de armonía, Música y compromiso. Q más se puede pedir!!!! ". José Luis Mendoza (magistrat del Jutjat de Primera Instància i Instrucció i Violència sobre la Dona número 4 de Sueca).
TREBALLANT PER LA IGUALTAT 
Grup de municipis del partit judicial de Sueca