lunes, 27 de marzo de 2017

GRAN ÈXIT A LA 2a EDICIÓ DE "L'ESO CANTA AMB COR" TEULADA 2017

Casi 300 participantes de los IES, Grupos Corales y Conservatorios de Música de Benissa, Paiporta y Teulada han participado en la segunda edición de este proyecto educativo que tuvo lugar en el Auditori Teulada Moraira, y que concluyó la jornada con la puesta en escena de un fantástico espectáculo coral sobre el “Ciberasedio”, que además contó con la participación y escenificación del “Grup de Teatre Municipal de Teulada”.
CANT INDIVIDUAL PAIPORTA
VÍDEOS CANT COMÚ
"Que tinguem sort"    "Yesterday"    "Michelle"
"Se buscan valientes"

VÍDEOS CANT INDIVIDUAL
Paiporta; "Hallelujah"
Benissa:  "Garota de Ipanema"   "Maria la Portuguesa"

*Vídeos fets en dispositius mòbils pels assistents a l'espectacle 
i penjats al youtube
PRÒXIMAMENT TINDREM EL DVD OFICIAL 
(gravat amb els millors mitjans i amb màxima qualitat)

viernes, 24 de marzo de 2017

Vídeo promocional 2a edició "L'ESO CANTA AMB COR"

 
Segona edició del Projecte "L'ESO canta amb Cor" a l'Auditori deTeulada-Moraira. El "Ciberassetjament" ha segut el tema en valors que hem treballat amb el nostre alumnat aquest curs. El vídeo promocional, on es pot vore el desenvolupament del projecte, ha segut realitzat pel company professor de Música, Jose Vicente Alonso Morillo.

martes, 21 de marzo de 2017

Tomás Luis de Victoria, el compositor de Dios

Compositor y organista español (Ávila, 1548 - Madrid, 1611) . La música de Tomás Luis de Victoria traspasa las fronteras del Renacimiento polifónico, su equilibrio y pureza, para anunciar ya la expresividad barroca. Formado en su ciudad natal como niño de coro, en 1565 fue a Roma para perfeccionar sus conocimientos musicales y prepararse para el sacerdocio, recibiendo algunas lecciones de Palestrina. La producción de Victoria es reducida. Sólo compuso música sacra: misas, motetes, himnos, salmos y magníficats. Sus profundas y sinceras convicciones religiosas otorgan un carácter especial a sus obras.

lunes, 20 de marzo de 2017

Chuck Berry, el creador del lenguaje del ‘rock and roll’

El cantante estadounidense Chuck Berry, uno de los grandes pioneros de la música popular, fallece a los 90 años. Más que el mismísimo Elvis Presley, fue este músico, nacido en St. Louis (1926), quien inventó el lenguaje del Rock’n’Roll. Bajo una sutil y vibrante base de "rhythm and blues", Berry desarrolló un idioma excitante y fresco que, allá por 1955 en la puritana Norteamérica, sonaba como si viniese de otro planeta. Era enérgico, sexual, moderno, imparable. Era el "rock’n’roll" que, junto a otros grandes pioneros norteamericanos, dio forma y sentido.

sábado, 11 de marzo de 2017

Sabies que el 26 de Març acollim un gran Projecte Musical a l'Auditori de Teulada-Moraira ?


Amb "L'ESO canta amb cor", l'escenari del Auditorit deTeulada-Moraira s'omplirà de joves de l'IES La Sénia de Paiporta, el Cor de L'Unió Musical de Paiporta, IES Josep Iborra de Benissa, La Coral Benissenca, IES Teulada, Cor del Conservatori Professional de Música "Mestre Berenguer" de Teulada i el Grup de Teatre Municipal Teulada. Acosta't i gaudeix d'aquesta gran actuació !!!.

miércoles, 8 de marzo de 2017

Assaig general a Paiporta del Projecte "L'ESO CANTA AMB COR"

Els alumnes i professors/es del Cor de l'IES La Senia estem assajant tots els Dimarts (19.45-21.30 h) junt al Cor de l'Unió Musical de Paiporta per treballar el repertori que cantarem al Projecte "L'ESO CANTA AMB COR", espectacle que tindrà lloc a l'Auditori de Teulada (Alacant) el pròxim Diumenge 26 de Març (18 h). Ja sols queden 19 dies per a la nostra actuació, junt als IES i Cors d'adults dels pobles de Benissa i Teulada. Serem quasi 300 coralistes a l'escenari al Cant Comú. Vos esperem a tots/es.
"Hallelujah" Leonard Cohen     "Evening rise" Native American song 

PRÒXIMS ASSAJOS AMB EL COR DE L'UNIÓ MUSICAL

- Dimarts 14 i 21 de març 19:45h: ASSAIG GENERAL (tots/es).

* I seguim a La Senia amb els segons patis 
de dilluns (veus agudes) i dimecres (veus greus).

viernes, 3 de marzo de 2017

Conferencia de Ciberassetjament a l'Auditori de Paiporta per a l'alumnat de 1r d'ESO

“L’ESO CANTA AMB COR” és un projecte musical creat al curs 2015/16 on treballem l’educació en valors. En aquesta 2a edició, curs 2016/17 que se celebrarà diumenge 26 de març (18h.) a l'Auditori de Teulada, el tema que tractarem serà el “CIBERASSETJAMENT”. Milers de joves sofreixen assetjament a través d'Internet i les distintes tecnologies de comunicació, cosa que es coneix com “ciberassetjament” o “ciberbullying”. Dijous 2 de març de 2017 hem realitzat una conferencia a l'Auditori de Paiporta per a sensibilitzar a l'alumnat de 1r d'ESO. Els conferenciants que participaren a l'acte van serSilvia Bellés (Policia local de Paiporta), Ángel Berlanas (Professor d’informàtica IES La Sénia), Lourdes Alapont (UPCCA: unitat de prevenció comunitària de conductes adictives), Pilar Pérez Esteve (Orientadora de l'IES La Sénia) i els nostres alumnes del programa "Pigmalió", Francisco Alabau (E21), Carlota Romero (E32) i Cristian Jiménez (E32). Agrair la col.laboració en la coordinació de la xerrada a Manolo Ocaña (Intendent en cap de la Policia Local de Paiporta). Introduiren l'acteIsabel Martín (Alcaldessa de Paiporta), Maria Isabel Albalat (Regidora Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de Paiporta), Beatriz Giménez (Regidora Policia Local de Paiporta) i Vicent Tatay (Director IES La Sénia de Paiporta). MOLTES GRACIES A TOTS/ES.